Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Il Consorzio del Parmigiano Reggiano celebra la vittoria della Nazionale italiana maschile di tennis alla Coppa Davis

pregg

Nicola Bertinelli, presidente del Consorzio, ha consegnato di persona un omaggio di due ottavi di forma di Parmigiano Reggiano 40 mesi ad Angelo Binaghi, presidente della Federazione Italiana Tennis e Padel, e Filippo Volandri, capitano della squadra italiana che ha vinto la Coppa.

Durante l’evento L’Emilia-Romagna festeggia gli Azzurri vincitori della Coppa Davis, svoltosi oggi, lunedì 4 dicembre, presso la sala Guido Fanti della sede dell’Assemblea legislativa della Regione Emilia-Romagna, presieduto da Stefano Bonaccini, presidente della Regione, Nicola Bertinelli, presidente del Consorzio, ha consegnato di persona un omaggio di due ottavi di forma di Parmigiano Reggiano 40 mesi ad Angelo Binaghi, presidente della Federazione Italiana Tennis e Padel, e Filippo Volandri, capitano della squadra italiana che ha vinto la Coppa.

«Siamo orgogliosi della vittoria della Nazionale italiana maschile di tennis alla Coppa Davis», ha dichiarato Bertinelli. «Il Parmigiano Reggiano non solo è buono, ma fa anche bene, sia al fisico, sia allo spirito. La nostra Dop è un’icona della tradizione e, allo stesso tempo, un prodotto estremamente contemporaneo, in linea con uno stile di vita sano e dinamico. Siamo da sempre a fianco degli sportivi per promuovere valori come il rispetto, lo spirito di sacrificio e, soprattutto, la forza di non arrendersi mai di fronte alle difficoltà».

Nella foto da sinistra compaiono: Stefano Bonaccini, presidente della Regione Emilia-Romagna, Nicola Bertinelli, presidente del Consorzio del Parmigiano Reggiano, Filippo Volandri, capitano della squadra italiana che ha vinto la Coppa Davis, e Gianmaria Manghi, capo della segreteria politica della Presidenza della Regione Emilia-Romagna.

X