Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

I Rosé di Mattia Vezzola scelti per rappresentare l’eccellenza vitivinicola durante l’evento esclusivo di Chefs for Life al ristorante stellato “Da Vittorio”

4IUKFtXo

I Rosé di Mattia Vezzola sono ospiti a una delle serate de “Il Riflesso delle Stelle”, evento organizzato dall’associazione Chefs for Life. I suoi vini sono stati scelti per accompagnare le pietanze preparate da alcuni tra i migliori chef stellati presso il prestigioso ristorante “Da Vittorio”

25 maggio 2023, Moniga del Garda – I vini di Mattia Vezzola, dopo la prima tappa svoltasi a Salò il 26 aprile, sono nuovamente protagonisti al secondo appuntamento dell’evento “Il Riflesso delle Stelle”, che si terrà il 25 maggio nel ristorante Da Vittorio a Brusaporto (BG), con gli Chef Chicco e Bobo Cerea.

Il patron di Costaripa, azienda storica nata sulla meravigliosa costa a Sud-Ovest del Lago di Garda, è stato chiamato come testimone di eleganza e unicità del comparto dei Rosé Italiani.

L’evento ha come obiettivo finale quello di supportare la Fondazione Giovanni Celeghin, la quale finanzia progetti di ricerca sui tumori al cervello, collaborando con Ospedali e Università.

“Nei Rosè di Costaripa sono stati identificati i valori che guidano la medesima anima degli chef stellati: la ricerca per le materie prime, l’amore per la qualità e una visione umanistica del presente. ”- attesta Mattia Vezzola.  

X