Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Tante ricette dal Perù per un buon Natale

ricette del peru

Un gruppo di oriundi peruviani nato su facebook che condivide la passione per la buona cucina regala un libro di ricette

Il gruppo “Storia e Gastronomia” si è dato appuntamento su facebook e whatsApp è nato poco dopo l’inizio della pandemia. Vivono in diverse parti del mondo e sono accomunati dall’amore per la cucina e per i vini.

In questi tempi difficili si sono ritrovati sul celebre social network  scambiandosi ricette, conoscenze ed esperienze.

Ecco cosa ha dichiarato Olivas Weston una delle animatrici più attive – ” Abbiamo creato il gruppo in quanto questo Natale lo passeremo in isolamento, allora abbiamo pensato di creare un ricettario da regalare ai nostri parenti e amici.

Tutti i membri del gruppo “Storia e Gastronomia” sono diplomati ai corsi “Storia della gastronomia peruviana”, “Scrittura di cibi e vini”, “Tecniche di scrittura per ricette di cucina” e “Oltre la cucina peruviana” dettati da Rosario Olivas Weston nel Centro Culturale e nel Programma Gastronomia della Pontificia Universidad Católica del Perú.

Per scaricare il Ricettario in Pdf CLICCA QUI

X