Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Slow Food, Alessandra Chiarini è la nuova Fiduciaria di Parma, rinnovato il Comitato di Condotta

IMG_20211011_192144 (004)OTTIMA

 

Venerdì 11 settembre, nei locali del Circolo Arci dei dipendenti comunali di Parma, alla presenza di Francesca Baldereschi Responsabile Rete Italiana Slow Food e Davide Rovati Vice Presidente Regionale Slow Food Emilia Romagna si è svolta l’assemblea dei Soci Slow food di Parma che ha eletto all’unanimità il nuovo Comitato di Condotta che è così composto: Valentina Silva produttrice di vino, Serena Peveri produttrice di Parmigiano Reggiano, Alberto Spinsi professore emerito Università di Parma, Raffaele D’Angelo insegnante e comunicatore di cibo,  Emanuele Sculco informatico ed esperto social media marketing, Tommaso Negri operatore agrituristico, Mauro Carboni agronomo.

Alessandra Chiarini

Successivamente in data 22 ottobre il Comitato di Condotta ha eletto Alessandra Chiarini come nuova Fiduciaria della Condotta di Parma.

L’intento del nuovo gruppo dirigente è quella di continuare l’impegno su questo territorio già adottato da Slow Food in questi anni e di interfacciarsi ulteriormente con le realtà agroalimentari, interagendo con i gruppi di produttori e trasformarli in comunità pensanti del cibo per dare loro sostegno in modo da preservare i loro saperi che saranno utili alle prossime generazioni.

 

X