Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

L’olio Filippo Berio, debutta in Italia!

FilippoBerioItalia_Biologico

L’olio Filippo Berio, debutta in Italia! Il Gruppo Salov, tra i più grandi gruppi oleari al mondo, lancia in Italia “Filippo Berio”, marchio centenario, tra i leader mondiali dell’olio apprezzato in oltre 75 Paesi per la sua qualità e bontà. 

 

La nuova linea, che riesce sapientemente a coniugare tradizione e modernità, si presenta con una gamma di prodotti premium pensata per soddisfare le necessità dei consumatori più moderni ed esigenti ed è composta da 5 prodotti:

– Olio Extra Vergine d’Oliva Classico 

– Olio Extra Vergine d’Oliva 100% Italiano

– Olio Extra Vergine d’Oliva Bassa Acidità (non superiore allo 0,3%, quando la legge pone come limite lo 0,8%)

– Olio Extra Vergine d’Oliva Biologico

– Olio di Oliva

A rendere unica la qualità della gamma Filippo Berio è il Metodo Berio: seguendo i principi della produzione integrata e sostenibile, tutta la filiera, dal campo al frantoio e fino all’imbottigliamento, è controllata e tracciata, applicando in ogni fase standard più severi rispetto alle norme vigenti. Una garanzia di qualità e sicurezza applicate ad ogni singola fase del processo produttivo.

La ricchezza della nuova linea Filippo Berio si declina inoltre in un’ampia gamma di formati disponibili: dalla bottiglia da 1 litro, da 750 ml, da 500 ml fino a quella da 250 ml.

X