Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

ROVAGNATI LANCIA LA LINEA DI DADINI BORGO ROVAGNATI

Dadini_Pancetta Dolce_Borgo Rovagnati

Realizzati con carne 100% italiana, senza glutine e con certificazione Spiga Barrata

La linea Rovagnati dalla lavorazione artigianale, sapori autentici e genuini, si arricchisce di un nuovo prodotto, i Dadini Borgo Rovagnati.

Una linea “premium”, che sarà disponibile da Ottobre 2018 in GDO e negozi al dettaglio tradizionali, in tre referenze: Pancetta Dolce, Pancetta Affumicata e Gran Cotto.

A garanzia dell’alta qualità dei prodotti, attenta è la selezione di materie prime, lavorate con passione. Tutte e tre le ricette sono senza glutine e certificate Spiga Barrata; senza derivati del latte, senza polifosfati aggiunti e fatti al 100% di carne italiana!

Inoltre, i Dadini Gran Cotto sono assolutamente privi di nitriti aggiunti e i Dadini di Pancetta Affumicata sono realizzati con un processo di affumicatura naturale, fatta con legno di faggio.

Anche il packaging è studiato per valorizzare le qualità del prodotto, rendendolo visibile, per percepirne immediatamente le caratteristiche.

Borgo Rovagnati, realizzata con carne 100% italiana, è una linea artigianale pensata per garantire l’alta qualità. Le materie prime sono lavorate con cura e secondo metodi tradizionali. Per preservarne al massimo le qualità organolettiche, l’affettamento è innovativo, con un metodo di produzione “lento” e a “caldo”. Infine le fette sono disposte a mano nelle vaschette, con la massima attenzione.

X