Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Canevaio – Az. Agricola Parrilla Vini Cirò (kr)

IMG_5675-2-300x296

Foto Canevaio

Azienda Agricola Parrilla

Via Cesare Battisti, 83

88811 Cirò Marina (Kr)

www.parrillavini.it

info@parrillavini.it

 

 

Azienda agricola a tipica impronta famigliare ubicata nel cuore della DOC del Cirò. Siamo in Calabria, fondata dalla famiglia Parrilla, che da quattro generazioni si occupa di uva e di vino ed ancora oggi ha una spiccata caratterizzazione familiare.

IMG_5675 (2)

Produce vini con preminente personalità, immagine della tradizione millenaria locale nell’armonia tra azienda e territorio, tra innovazione e tradizione. Segue con particolare attenzione il controllo di produzione ad iniziare dalla coltivazione della vite, durante la delicata fase di imbottigliamento e la successiva distribuzione sul mercato nazionale.

L’azienda coltiva due tipi di uve: Gaglioppo e Greco Bianco, nella pianura che si estende nei comuni di Cirò e Cirò Marina, nel territorio del Cirò Classico. In vigneti pospicenti il mare, le uve autoctone giungono a piena maturazione alla fine di settembre, quando vengono raccolte manualmente con cura e precisione, atta a non danneggiare in alcun modo i grappoli. Tutti i vigneti sono ad impianto basso e le piante sono situate in modo da produrre in maniera equilibrata e costante. Gli interventi antiparassitari sono eseguiti con prodotti ecocompatibili e il diserbo è sempre meccanico e mai chimico.

IMG_6924

X